Gepost op

Introductieset Flexipox SD en XT 2-in-1

Flexipox SD en XT in de nieuwe 2-in-1 kokers zijn nu verkrijgbaar in een speciale introductieset, bestaande uit: een houten kistje, een kitpistool, modelleermessen 5 cm en 10 cm, een mengplateau en 2 kokers Flexipox SD 2-in-1 250 ml of 2 kokers Flexipox XT 2-in-1 250 ml.

Flexipox SD – introductie set

Flexipox SD is een flexibele reparatiecompound op basis van gemodificeerde epoxy. Speciaal ontwikkeld is voor grote en kleine houtreparaties. De stevige pasta met goede verwerkingseigenschappen heeft een goed standvermogen en is na uitharding goed te
schuren, schaven of boren.

  • Duurzaam elastisch en flexibel
  • Krimpvrij en vochtbestendig
  • Toepasbaar op diverse ondergronden, zoals hout, steen, beton en metaal
  • Schuur- en overschilderbaar na 4 uur
  • Verwerkingstijd 10 – 15 minuten

Flexipox XT – introductie set

Flexipox XT is een flexibele reparatiecompound op basis van gemodificeerde epoxy.  Speciaal ontwikkeld is voor grote houtreparaties. De stevige pasta met goede verwerkingseigenschappen heeft een hoog standvermogen en hiermee zijn ook grote
verticale reparaties mogelijk zonder uitzakken.

  • Flexibel en krimpvrij
  • Uitstekende te modelleren en extreem goed standvermogen
  • Overschilderbaar met alle verfsystemen
  • Schuur-en overschilderbaar na 6 uur
  • Verwerkingstijd 20 minuten

Deze actie is geldig van 17 april 2019 t/m 31 juli 2019. Vraag naar de voorwaarden.