Gepost op

COMING SOON !

De Vawa Acryl Pro komt eraan. De Vawa Acryl Pro is een uitstekend verwerkbare en overschilderbare acrylaat kit.

Vawa Acryl Pro is een superieure acrylaatkit en is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton.


Vawa Acryl Pro – Anti Crack is van hoogwaardige kwaliteit en is ontwikkeld voor het voorkomen van scheuren en verkleuring in verf. Vawa Acryl Pro Anti Crack is met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven overschilderbaar en voorkomt craquelé en verkleuring van de verf.

• Blijvend strak in de lak. Geen craquelé!
• Geen craquelé of verkleuring van verf
• Divers toepasbaar voor afdichtingen en het vullen van scheuren
• Subliem overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven
• Perfecte hechting op de meeste uiteenlopende ondergronden
• Eenvoudig in gebruik
• Binnen en buiten toepasbaar, mits de eerste 5 uur droog

Houd de website in de gaten voor meer informatie over de Vawa Acryl Pro.