Stayer gereedschap

Stayer gereedschap staat bekend om zijn betrouwbaarheid en efficiënt gereedschap voor diverse sectoren in de bouw. Ons assortiment bestaat uit: Boor, schuurmachine, multitools en freemachines.

Stayer gereedschap

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Stayer gereedschap

Vawa is sinds korte tijd de exclusieve Nederlandse dealer van het gereedschap merk Stayer. Dit Europese merk is ondertussen de wereld aan het veroveren en zijn hier nog lang niet mee klaar. Het Spaanse bedrijf maakt betrouwbare power tools voor zowel consumenten als professionals. Het gereedschap van Stayer is geschikt voor diverse werkzaamheden en sectoren in de bouw. Zo is het resultaat behalen en uw klus afronden zo gepiept met dit gereedschap. 

Digitale fohn in koffer

De Stayer SU650EDK digitale föhn is het ideale lichtgewicht gereedschap om verf te verwijderen. Door het grote temperatuurbereik en de instelbare luchtstroom is de föhn voor veel toepassingen inzetbaar. Op de achterzijde bevindt zich een duidelijk LCD-scherm en daaronder de knoppen om temperatuur en luchtstroom in te stellen.

Hiermee worden de juiste instellingen voor de juiste toepassing, keer op keer, eenvoudig instelbaar. Met een vermogen van 2.000 Watt en de instelmogelijkheden een extra zekerheid. De softgrip handgreep en handbescherming bieden goed houvast en bescherming. Door de vorm van de achterzijde kan de föhn ook veilig verticaal geplaatst worden als de handen vrij moeten zijn.

Stayer Delta 150 schuurmachine

De Stayer Delta 150 is een krachtige excentrische schuurmachine van Stayer. Deze schuurmachine is ideaal te gebruiken voor het schuren of polijsten van hout, kunststof, metaal, plamuur en lak, op zowel vlakke als gebogen oppervlaktes. Het wisselen van schuurpapier kan niet eenvoudiger , dankzij de zelfklevende schuurpapierlijm die het schuurpapier kan vervangen en versleten of beschadigd kan zijn zonder de hele schaal te vervangen, wat zowel tijd als moeite bespaart: zeg vaarwel tegen contactlijm of omslachtige bevestigingssystemen elke keer dat u het nodig heeft. Een veelzijdige aanwinst voor uw gereedschapskist en daarom een aanrader voor iedereen die zichzelf klusser noemt.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.