Spiegeltape

Spiegeltape & spiegelmontage is in het bijzonder geschikt voor het bevestigen van spiegels, ook in ruimtes waar de luchtvochtigheid tijdelijk hoger kan zijn, zoals in badkamers.

Spiegeltape

Producten 1-9 van 15

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Dubbelzijdig belijmde spiegeltape

Spiegeltape is een dubbelzijdig belijmde montagetape met hoogwaardige belijming. De tape is door de lijmsoort speciaal geschikt voor het ophangen van spiegels. De achterzijde van de spiegel word niet aangetast. Speciaal voor de bevestiging van zware voorwerpen zoals spiegels, borden, brievenbussen en decoratieve materialen.

Spiegelophangset

Naast de tape hebben wij ook een handige ophangset in ons assortiment. Vitofox Plus is een speciale montage set voor het afhangen van spiegels. Met het nieuwe VITOFIX PLUS-verbindingssysteem worden spiegels van alle mogelijke afmetingen snel en onzichtbaar bevestigd. Zelfklevend met klittenbandtechnologie. Voor de juiste montage zijn bij iedere spiegelbevestiging de bijbehorende montage-of verwerkingsvoorschriften bijgevoegd. Ten behoeve van de permanente montage van uw spiegel dienen deze in acht te worden genomen. 

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.