Gereedschap & apparatuur

Gereedschap & apparatuur van Vawa zijn geschikt voor alle renovatie- en beglazingswerkzaamheden.

Gereedschap & apparatuur

Producten 1-9 van 196

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Woodcap HF-74 freesmachine

Onze krachtige 750 Watt elektronisch houtfreesmachine met hardmetalen houtrot- en groevenfrezen is traploos regelbaar. Het heeft een snelheid van 10.000 tot 30.000 omwentelingen per minuut en is daarom zeer geschikt voor zowel ruw- als precisiewerk. Dankzij de ergonomische vorm en de comfortabele rubberen grip kunt u gedurende langere tijd probleemloos en gecontroleerd met het apparaat werken. Verkrijgbaar met houtrotfrees (10 mm), groevenfrezen (4 mm en 6 mm), koffer en pbm’s.

Glasgereedschap

Vawa beschikt over vele verschillende gereedschappen die uitermate geschikt zijn voor het plaatsen van glas. Denk bij voorbeeld aan glaszuigers, glaslichters en  glassnijders. Met deze instrumenten wordt het plaatsen en renoveren van projecten een stuk makkelijker. 

Kitpistolen / doseerapparaten

Bij Vawa hebben wij een groot assortiment aan kitten en vulmiddelen. Om deze perfect aan te brengen is het wel handig om over de beste kitspuiten en doseerapparaten te beschikken. Wij hebben dan ook een groot assortiment die geschikt zijn voor kokers, worsten en blikken. 

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.