Raster glasblokjes

Kunststof rasterblokjes zijn uitermate geschikt voor plaatsen van glas en beschikken over een rasterontwerp dat garant staat voor een hoog draagvermogen en goede verdeling van het gewicht.

Raster glasblokjes

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Groot assortiment glasblokjes

Vawa beschikt over een groot assortiment kunststof rasterblokjes (steun- en stelblokjes) in diverse maten en diktes. De raster beglazingsblokjes zijn vervaardigd van hoogwaardig PP (polypropyleen), dus geen weekmakers! Ze daarnaast bestand tegen hogere temperaturen en hebben een goede verouderingsweerstand.

Kunststof raster beglazingsblokjes

Kunststof rasterblokjes worden gebruikt voor beglazing en diverse steltoepassingen. Het rasterontwerp garandeert een hoog draagvermogen en een goede verdeling van het gewicht.  De blokjes zijn resistent tegen randafdichtingen van dubbel glas en beglazingskitten. Piekbelastingen op snijkanten worden er aanzienlijk door verminderd. De raster blokjes zijn verpakt per 100 stuks.

Raster blokjes plaatsen

De kunststof beglazingsblokjes voorkomen dat het glas in aanraking komt met de sponning, zodat er een ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn.

Na het plaatsen van het glas is het noodzakelijk dat u de naden en kieren nog afkit. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina kitten & purschuim

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.