Tripleblokjes

Triple blokjes zijn aan de onderzijde voorzien van een Z-vormige tunnel. Hierdoor wordt het beglazingssysteem beter ontwaterd en geventileerd. Uitermate geschikt voor triple beglazing.

Tripleblokjes

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Beglazingssysteem wordt beter ontwaterd en geventileerd

Vawa beschikt over een groot assortiment kunststof triple blokjes in diverse kleuren en vele maten. De beglazingsblokjes zijn gemaakt van hoogwaardig PP (polypropyleen) en dus vrij van weekmakers. Ze zijn bestand tegen hogere temperaturen en hebben een goede verouderingsweerstand.

Kunststof triple beglazingsblokjes

Kunststof triple blokjes worden gebruikt voor beglazing en voor diverse steltoepassingen. De Z-vormige tunnel aan de onderzijde zorgt ervoor, dat het beglazingssysteem beter wordt ontwaterd en geventileerd. De triple blokjes zijn verkrijgbaar vanaf de afmetingen 100 x 44 x 1 mm t/m 100 x 60 x 6 mm. Gesorteerd zijn de triple blokjes verpakt per 500 stuks.

Triple blokjes plaatsen

De beglazingsblokjes voorkomen dat het glas in aanraking komt met de sponning zodat er een ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn. Hierdoor kan het kozijn ventileren en kan vocht gemakkelijk weglopen.

Na het plaatsen van het glas is het noodzakelijk dat u deze naden en kieren nog afdicht. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina kitten & purschuim

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.