Tunnel glasblokjes

Kunststof tunnelblokjes beschikken over een tunnel onderzijde waardoor het beglazingssysteem beter ontwaterd en ventileerd. De kunststof tunnelblokjes zijn bestand tegen hogere temperaturen en de verouderingsweerstand is zeer groot.

Tunnel glasblokjes

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kunststof tunnelblokjes ten behoeve van beglazing

Vawa beschikt over een groot assortiment kunststof tunnelblokjes in diverse maten en diktes. De kunststof blokjes zijn gemaakt van hoogwaardig PP (polypropyleen) en dus vrij van weekmakers. Ze zijn bestand tegen hogere temperaturen en hebben een goede verouderingsweerstand. Draagvermogen tot vervorming: 5N/mm²oplegging.

Geen weekmakers!

Tunnelblokjes (steun- en stelblokjes) worden gebruikt voor verschillende steltoepassingen. Met de tunnelblokjes van Vawa voldoet een beglazingssysteem aan de NPR 3577 norm en bent u verzekerd van een fantastisch eindresultaat.

De blokjes zijn aan de onderzijde voorzien van een tunnel. Hierdoor wordt het beglazingssysteem beter ontwaterd en geventileerd. De tunnelblokjes zijn verkrijgbaar vanaf de afmetingen 20 x 3 mm tot en met 40 x 6 mm.

Tunnel blokjes plaatsen

De beglazingsblokjes voorkomen dat het glas in aanraking komt met de sponning zodat er een ruimte vrij blijft tussen het glas en het kozijn. Hierdoor kan het kozijn ventileren en kan vocht gemakkelijk weglopen.

Na het plaatsen van het glas is het noodzakelijk dat u de naden en kieren nog afkit. Neem hiervoor een kijkje op onze pagina kitten & purschuim

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.