Neuslatten

Neuslatten bieden bescherming aan het onderliggende hout en zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. Ze worden gebruikt op onderdorpels van kozijnen ter voorkoming van inwatering, vocht- en vuilophoping.

Neuslatten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Neuslat

Neuslatten zijn er in vele afmetingen, modellen, kleuren en afwerkingen. En helemaal bij Vawa, want wij hebben ons assortiment uitgebreid met kortere afmetingen, waardoor ze naadloos in het Kowo-concept kunnen worden meegenomen. Door de kortere afmeting is de neuslat gemakkelijk te vervoeren in elke bus en zelfs in de auto. Gebruikt u de latten langere tijd niet, dan vervormen ze niet en blijven recht. Ideaal dus voor de kleinere renovatieklus of reparatie.

Neuslat plaatsen

Neuslat kozijn vervangen of neuslat plaatsen is een simpel klusje. Door hun flexibiliteit en bescherming aan het onderliggende hout zijn ze bestand tegen verschillende weersinvloeden. Ook kunnen ze gebruikt worden op onderdorpels van kozijnen ter voorkoming van inwatering, vocht- en vuilophoping. Al onze latten zijn standaard KOMO wit gegrond, maar kunnen ook onbehandeld, of naar wens met blanke lak of met RAL 7016 worden geleverd. Overige andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Waarom Neuslatten plaatsen?

Het plaatsen van neuslatten is een duurzame afwerking van het kozijn en verlengt de levensduur van uw kozijnen. Tevens zorgen neuslatten voor het behoud van uw isolerende beglazing. Bij ventilerende latten en stoeltjes profielen is er kans op lek waardoor de isolerende beglazing in contact komt met vocht.

Voordelen van onze meranti neuslatten

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor beglazing. Daarnaast zijn onze latten van uitstekende kwaliteit en gaan ze jaren mee. 

  • Voorzien van Komo keurmerk
  • Standaard 2 x gegrond 
  • Lange levensduur en onderhoudsvrijheid
  • Geleverd in vallende lengtes
  • Zijn eenvoudig te bevestigen

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.