Beglazingskit

Beglazingskit is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in beglazingssystemen, een beglazingskit kan ook prima worden ingezet voor diverse andere bewegingsvoegen zoals kozijnaansluitingen.

Beglazingskit

Producten 1-9 van 25

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Waterdichte afdichting

Beglazingskit is uitermate geschikt om een waterdichte en flexibele afdichting te maken tussen houten kozijnen of ramen en het glas dat wordt geplaats. Vawa beschikt over een ruim assortiment glaskitten in verschillende kleuren en soorten. Door het grote assortiment heeft elke kit een specifieke eigenschap, denk bijvoorbeeld aan de hechting, overschilderbaarheid en de verwerkbaarheid tijdens het aanbrengen.

Beglazingskit overschilderbaar

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten beglazingskitten. Zo beschikken wij over hybride, droog afmesbaar. structurele beglazing en stopverf. De hybride is het meest geschikt voor het overschilderen, dit komt doordat de kit vrij is van siliconen. Wat wel belangrijk is dat de kit volledig is uitgehard voordat u begint aan het overschilderen. Voordat u begint aan het overschilderen is het belangrijk om de volgende punten na te lopen

  • Kiest het juist product om hechtingsproblemen te voorkomen.
  • Reinig / ontvet het oppervlakte voordat je gaat overschilderen (afwerkzeep).
  • Kies direct een kleur (beglazingskit hoeft niet te voorzien van verf, vaak doen we dit omdat de afwerking mooier is. Kies daarom een van onze kitten direct in de kleur naar wens).

Beglazingskit aanbrengen / afmessen beglazingskit

Het aanbrengen van de juiste kit is geen uitdagende klus. Met de juiste voorbereiding en producten is dit een simpel klusje. Door de volgende stappen te doorlopen bereikt u het perfect eindresultaat.

  • Controleer de voegbreedte.
  • Verwijder de eventuele oude kit (beglazingskit verwijderen) en maak met een cleaner naar keus de voeg vuil en vet vrij.
  • Kies voor het juiste opzetstuk of tuit en snij deze niet te schuin af.
  • Breng de kit aan en zorg ervoor dat je de kit in de voeg drukt
  • Strijk de kit met het daarvoor bedoelde kit gereedschap en werk het netjes af.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.