Keggen & wiggen

Keggen en wiggen zijn schuin aflopende kunststof blokjes voor het stellen van ruiten, kozijnen en meubels. De keggen en wiggen zijn bestand tegen hogere temperaturen en de verouderingsweerstand is zeer groot.

Keggen & wiggen

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kunststof wiggen

De kunststof wiggen zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, dus geen weekmakers! Wiggen zijn schuin aflopende blokjes en zijn geschikt voor het stellen van ruiten en kozijnen. Deze wiggen zijn aflopend over de lengte. Vroeger werd een houten wig hiervoor gebruikt. De kunststof wiggen zijn voorzien van ribbels en hierdoor stapelbaar voor perfecte uitlijning van kozijnen en andere constructies. Daarnaast zijn de kunststof keggen universeel toepasbaar bij het stellen van elementen.

  • Plaatsing dient ter gebeuren volgens de beglazingsnormen
  • Milieuvriendelijk verpakt per 100 stuks in een handig doosje
  • Stelwig afbreekbaar

Uitvulplaat

Als iets tijdens de klus niet 100% recht is worden vaak uitvulplaatjes gebruikt voor het opvullen van deze ruimte. Deze uitvulplaatjes hebben een sleuf en vallen direct over de schroef heen. Ideaal om ruimtes tussen plafonds, rachels of in de keuken op te vullen. Deze uitvulplaatjes noemen wij diskoklicks en zijn perfect te gebruiken in combinatie met wiggen of keggen. 

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.