Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

FAQ/Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bij Vawa bestellen?

U kunt op verschillende manieren bij ons bestellen. Via onze vernieuwde webshop heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot onze producten, voorraden en prijzen. Onze webshop is gekoppeld met uw prijslijst. Zo kunt u dus altijd precies zien wat uw nettoinkoop prijs is. Uiteraard kunt u ook nog bellen met onze binnendienst of ons een e-mail sturen om uw bestelling door te geven.

Hoe werken de leveringen van Vawa?

Alle bestellingen die vóór 12:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verstuurd, mits op voorraad. Normaal gesproken is de bestelling dan de volgende dag in huis. Mocht u na 12:00 uur een bestelling plaatsen en deze toch de volgende dag nodig hebben, dan kunt u altijd bellen om dit aan te geven. Wij doen dan ons uiterste best de bestelling dezelfde dag nog te versturen.

Waar kan ik de lopende acties van Vawa vinden?

Wij actualiseren de informatie op onze website zeer regelmatig. Onder de knop “Nieuws en acties” vindt u niet alleen onze nieuwsbulletins , maar ook onze lopende acties. Veel makkelijker is het natuurlijk om u op te geven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een e-mailbericht zodra wij acties of nieuws hebben.

Hoe gaat Vawa om met betalingen?

Wij spreken met onze nieuwe klanten altijd af dat de eerste bestelling vooruit wordt betaald. Daarna spreken wij een betalingstermijn af. Als u de bestelde producten heel snel nodig heeft, dan raden wij onze nieuwe klanten aan om deze gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Daarnaast hebben wij een afhaalbalie. U kunt hier contant of per PIN betalen. De koffie staat voor u klaar en wij laten u graag ons bedrijf zien! Ons adres is Energieweg 42, 3771 NA Barneveld.

Ik wil graag bij Vawa werken, waar kan ik zien of jullie vacatures hebben?

Als wij een openstaande vacature hebben, zullen wij deze altijd op de website vermelden. Staat hier niets op, dan hebben wij ook geen uitstaande vacatures. Dat wil niet zeggen dat wij onze ogen sluiten voor écht talent. Je kan dus altijd een open sollicitatie sturen. Deze wordt zeker gelezen en we zullen natuurlijk ook een berichtje terug sturen. Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar info@vawa.nl

Ik ben op zoek naar een product, maar zie deze niet in jullie catalogus of op jullie website staan, kunnen jullie deze dan niet leveren?

Met een ruim assortiment van meer dan 3000 artikelen is het soms een hele opgaaf om deze allemaal in een catalogus te krijgen. Bent u op zoek naar een speciale afmeting of een speciale kleur of wilt u meer weten over onze private label mogelijkheden? Laat het ons dan vooral even weten. Door onze goede contacten met onze leveranciers, kunnen wij het product dat u zoekt vast wel voor u vinden. Ook als u op zoek bent naar maatwerkproducten kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan graag op zoek naar wat u nodig heeft en komen vast tot een oplossing.