Let op: Wegens de bouwvak zijn wij gesloten van 5 t/m 9 augustus!

Natuursteen

Natuursteen kit is een voegkit speciaal gemaakt voor alle tegelwerk in zwembaden/vloeren/keukenopstellingen waarbij natuursteen is verwerkt.

Natuursteen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Veroorzaakt geen randzonevervuiling

Natuursteenkit of natuursteen siliconenkit is een sanitair of voegkit speciaal gemaakt voor alle tegelwerk in zwembaden, vloeren, keukenopstellingen waarbij natuursteen is verwerkt. Voor het onder handen nemen van voegen en naden in natuursteen zijn speciale, zuurvrije kitsoorten vereist. De Ottoseal S70 is, net als de Ottoseal S130, bijvoorbeeld een ideale partner voor deze nauw luisterende klus. Deze zuurvrije kitsoort veroorzaakt geen randzonevervuiling waardoor het natuurstenen oppervlak ook na het kitten glad en schoon blijft.

Geschikt voor diverse toepassingen

Professionele natuursteenkit van Ottoseal is ook non staining. Dankzij deze eigenschap krijgt u geen last van onooglijke vlekvorming tussen of op de natuursteenelementen. Er zijn verschillende typen natuursteen die bruikbaar zijn voor het verfraaien van uw interieur. Leisteen, marmer, graniet, kwartsiet, zandsteen, kalksteen, gabbro, gneis en porfier zijn enkele populaire voorbeelden. Bekende toepassingen voor natuursteen zijn:

  • wand- en vloeraansluitingen
  • keukenbladen
  • tegelvloeren
  • wandbetegeling in sanitaire ruimten zoals badkamers of zwembaden
  • terrassen

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.