PBM

PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) worden gebruikt door mensen die beroepen uitoefenen waar risico's aan verbonden zijn, om letsel en lichamelijke schade te voorkomen. Vawa biedt diverse beschermingsmogelijkheden.

PBM

Producten 1-9 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Wat is PBM?

PBM staat voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Een persoonlijk beschermingsmiddel is een uitrustingsstuk of middel dat een persoon kan dragen of vasthouden als bescherming tegen één of meerdere gevaren die een bedreiging kunnen vormen voor de gezondheid of veiligheid. Wij bij Vawa vinden het belangrijk dat u als klusser uw werkzaamheden veilig kan uitvoeren. Met een breed assortiment biedt Vawa voldoende bescherming.

Mondkapje en veiligheidsbril

Doordat Vawa beschikt over een breed assortiment kunt u voor elke klus bij ons terecht. Zo beschikken wij over verschillende mondkapjes, veiligheidsbrillen, handschoenen en werkkleding.

- Gehoorbeschermingsmiddelen
- Oogbeschermingsmiddelen
- Middelen ter bescherming van het gezicht of een deel van het gezicht
- Beschermende kleding
- Voet- en beenbeschermingsmiddelen
- Hand- en armbeschermingsmiddelen

Vawa biedt diverse efficiënte beschermingsmogelijkheden.

Comfortabele werkkleding

Naast persoonlijke beschermingsmiddelen beschikt Vawa ook over een groot assortiment werkkleding en werkschoenen. Zo bent u niet alleen veilig aan het werk, maar ook zeker comfortabel. Onze werkkleding  combineert alle belangrijkste functionaliteiten met de hoogste afwerkingsgraad en zijn eenvoudig te dragen in combinatie met PBM’s.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.