Illbruck

Illbruck levert PU schuimen voor vloersystemen, waterdichting, isolatieglas en structurele beglazing.

Illbruck

Producten 1-9 van 16

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Hoogwaardige afdichtingsproducten

Illbruck maakt deel uit van de CPG UK-groep en wordt erkend door de professionele bouwsector in heel Europa en de hele wereld. Bij Illbrucks ligt de focus op hoge gezondheids- en veiligheidsnormen door innovatie, applicatietechnieken en installatiegemak prioriteit te geven. Hierin bieden zij aangepaste oplossingen voor verschillende installaties en constructieconfiguraties. Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van energiebesparende thermische isolatie, akoestische isolatie en een betere luchtkwaliteit in gebouwen, is Illbruck een pionier op dit gebied. Wanneer u gebruik maakt van de producten van Illbruck, dan kiest u voor een veilig en betrouwbaar product. Zo zijn alle Illbruck producten voorzien van een FEICA- certificaat en voldoen aan alle wetgevingen en gestelde eisen.

FM350 Perfect Foam

Naast primer, compriband, kit en reiniger beschikken wij ook over een breed assortiment purschuim van Tremco Illbruck. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat we voor elke klus goed voorbereidt zijn. De FM350 Perfect Foam is het meest geavanceerde purschuim op de markt! Door de unieke formule levert de FM350 Perfect Foam maar liefst 50% meer opbrengst dan vergelijkbare bussen. Ideaal voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren, zelfs onder lage omgevingstemperaturen.

  • Meer meters opbrengst in vergelijking met een standaard bus van gelijke grootte
  • Kan worden toegepast tot -10°C (temperatuur bus >5°C)
  • Bestand tegen warmte, water en vele chemicaliën
  • Overschilderbaar en af te werken met pleisterwerk
  • Reduceert afval en bespaart tijd

Bekijk ook ons gehele assortiment pur schuimen en pur pistolen.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.