Liquid rubber

Liquid rubber hardt uit tot een naadloos, volledig hechtend blijvend flexibel membraan dat het indringen van water voorkomt en beschermt tegen schade door water, UV en schadelijke chemicalieën.

Liquid rubber

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Industrial liquid filler

Liquid Rubber is een fijne probleem oplosser en toepasbaar bij het waterdicht en luchtdicht maken van o.a. kelders, dakgoten, doorvoeren en kozijnaansluitingen. De coating is ongevoelig voor temperatuurveranderingen en is milieuvriendelijk en vrij van toxische stoffen en oplosmiddelen.

Liquid Rubber HBS200

Liquid Rubber HBS200 is een universele vloeibaar rubber afdichter effectief voor waterwering, luchtdichting en bescherming tegen corrosie. Door zijn rubberen coating hecht het vloeibare rubber op beton, steen, metaal, zink, hout, bitumen en EPDM. Hierdoor is het vloeibare rubber geschikt voor het water- en luchtdicht maken van vele objecten.

Epoxy joint filler

JointFiller is een elastomerische, gemodificeerde bitumenemulsie speciaal ontwikkelt om te kunnen worden aangebracht met een kitspuit. JointFiller is een koud aan te brengen één component kit dat is ontworpen voor een breed scala van toepassingen. De product technologie van de JointFiller biedt een oplosmiddelvrije, snel uithardende coating wat resulteert in een voegvulling met uitstekende sterkte, elasticiteit en hechting.

JointFiller is een milieuvriendelijk product dat zowel binnen als buiten kunnen worden aangebracht zonder speciale beschermende middelen. JointFiller kan worden gebruikt voor water-, luchtafdichting en bescherming tegen corrosie. De kit kan worden aangebracht op betonnen constructies, hout- en kunststof kozijnen, dakconstructies en op vele alle andere ondergronden. 

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.