Acrylaatkit

Acrylaatkit is uitermate geschikt voor het overschilderen van voegen met verf waar nauwelijks tot geen werking te verwachten is. Zoals bij plafonds, vensterbanken en plinten.

 

Acrylaatkit

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Uitgebreid assortiment acrylaatkit

Vawa beschikt over een groot assortiment acrylaatkitten van hoogwaardige kwaliteit die geschikt zijn voor het zetten van glas. Deze kitten hebben wij ook in meerdere kleuren beschikbaar (wit,zwart, bruin etc.) Daarnaast bevat ons assortiment ook siliconenkit, gipsplaatvuller en beglazingskit. Naast een breed assortiment kit beschikt Vawa ook over een ruime voorraad glaslatten, glasgereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierdoor bent u volledig voorbereidt voor uw werkzaamheden.  

Waarvoor gebruik je acrylaatkit?

Acrylaatkit wordt gebruikt bij voegen waar geen of weinig werkingen te verwachten is en die je na het kitspuiten nog wilt overschilderen. Onze kitten zijn geschikt voor de meeste soorten hout, pleister, kunststofprofielen en beton. Daarnaast is deze kit uitermate geschikt voor het kitten van plafonds, wanden en gipsplaten. Doordat acrylaat zo eenvoudig verwerkbaar is de kit door zowel professionals als doe-het-zelver eenvoudig aan te brengen. Het afstrijken van de kit kan gedaan worden door een natte vinger of door een handig kit gereedschap wat wij aanbieden. Het schilderen zorgt voor een vloeiende overgang tussen twee verschillende ondergronden, hierdoor krijgt u een prachtig resultaat.

Acrylaatkit overschilderen?

Acrylaatkit is uitermate geschikt om overschilderen na volledige uitharding. Hierdoor is deze kit perfect voor vensterbanken, kozijnen en plinten. Na het aanbrengen en uitharden kunt u deze ondergrond matchen met de rest. Let wel op dat u pas gaat overschilderen wanneer de kit volledig is uitgehard, mocht u dit niet doen kunnen er craquelé ontstaan. Dit zijn scheurtjes in het verf. Mocht u niet willen wachten en snel willen over willen gaan tot overschilderen kunt u ook gebruik maken van anti crack acrylaten. Deze zijn speciaal ontwikkelt om zo snel als mogelijk overschilderd te worden. Acrylaatkit is op waterbasis en u kunt het naar wens gebruiken voor zowel uw klussen binnen als buiten.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.