Sika

Sika is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit kitten, primers en lijmen, die geschikt zijn voor het herstellen van scheuren en gaten of voor het verlijmen van vensterbanken, dorpels, traptreden, plinten, schopplaten en afdekkers.

Sika

Producten 1-9 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Sika kitten

Vawa beschikt over een breed assortiment kitten, purschuim en lijmen van het merk Sika. Door hun jarenlange ervaring staan ze bekend om hun betrouwbare, innovatieve, duurzame en blijvende oplossingen voor de bouw, handel en industrie. Sika is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit kitten en lijmen, die geschikt zijn voor het herstellen van scheuren en gaten of voor het verlijmen van vensterbanken, dorpels, traptreden, plinten, schopplaten en afdekkers.

Zo beschikken wij over diverse kitten voor bijna elke ondergrond en situatie: vloer en gevelkit, beglazingskit, sanitair kit, lijmkitten, montagekit en diverse verwerkingsmaterialen. De Sikasil C (neutrale siliconenkit) is geschikt voor sanitaire ruimten, afdichtingen rondom badkuipen, douchebakken, toiletten, wastafels en buisdoorvoeringen. Ook te gebruiken langs glas, keramische tegels, keukens en vele andere plekken binnenshuis. Deze lijmen en kitten bieden wij in zowel koker- als worstvorm aan. De kit en lijmen zijn eenvoudig aan te brengen in combinatie met een van onze kitpistolen.

Sika primer

Voor de optimale hechting van Sikaflex lijmen is het van belang dat het oppervlak vet- en stofvrij is. Hiervoor hebben wij een groot assortiment Sika primers die u helpen met een uitstekende voorbehandeling van hechtvlakken en verbetert de hechting. Door deze eigenschappen en perfecte hechting blijven de voegen ook dicht in de toekomst. Daarnaast is de kit in combinatie me de juiste primer ook nog eens bestand tegen de meest extreme weersinvloeden. Mede hierdoor kunnen de producten gebruikt worden voor maritieme klussen en is hierdoor de ideale uitkomst voor ieder type boot.

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Geschikt voor toepassing op kunstof en lak
  • Verzekerd van een stevig eindresultaat
  • Uitstekende verbinding tussen de substraten en lijmen

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.