Fenoplast

Fenoplast ontwikkelt hoge kwaliteit lijmen, kitten, reinigingsmiddelen, montagehulpmiddelen en onderhoudsproducten voor industrie en handel.

Fenoplast

Producten 1-9 van 13

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Lijmen, kitten en reinigingsmiddelen

Fenoplast ontwikkelt, produceert en verkoopt lijmen, kitten, reinigingsmiddelen, montagehulpmiddelen en verzorgingsproducten die speciaal geschikt zijn voor kunststof, poedergecoat aluminium, metaal, keramiek, glas en schilderwerk.

Fenosol s20 UVA

Fenosol s20 UVA is speciaal ontwikkeld voor het spanningsvrij reinigen van PVC-folielamineringen en acrylate-coatings, harde PVC-oppervlakken en houtreproducties na het bedrukken of warmdrukken. Fenosol s20 UVA is uitgerust met een speciaal UVA-systeem. Dit biedt harde PVC-oppervlakken een speciale bescherming tegen weersinvloeden en UV-straling. De geïntegreerde antistatische formule voorkomt dat oppervlakken weer snel vervuilen.

De reiniger is bijzonder geschikt voor het prepareren van lijmoppervlakken. Tevens verwijdert het snel en grondig algemene vervuiling, rubbervlekken, lijmresten (ook van etiketten), (vers) PUR-schuim, bitumen en (verse) siliconenresten van kunststofoppervlakken.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.