Meetinstrumenten

Met de meetinstrumenten van Vawa kunt u snel en nauwkeurig meten in elke situatie, daarom wilt u natuurlijk enkel met kwaliteitsproducten werken. Bij Vawa vindt u een groot aanbod met ruime keuze.

Meetinstrumenten

Producten 1-9 van 48

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Woodcap inspections meetinstumenten

Het assortiment van Vawa is uitgebreid met een lijn CE-gemarkeerde meetinstrumenten onder de merknaam Woodcap Inspection. De lijn bestaat uit zes meters, waaronder verschillende vochtmeters, thermo hygrometers en de Colormaster CM2 kleurenmeter. Kenmerkend voor alle uitvoeringen is onder meer de relatief grote display waarop de meetwaarden in oogopslag zijn af te lezen. Verder zijn de instrumenten bij levering ondergebracht in een stevige koffer en voorzien van een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Tevens is in deze koffer het kalibratiecertificaat te vinden.

Woodcap vochtmeter D6

De houtvochtmeter D6 is een nauwkeurige, non-destructieve digitale houtvochtmeter met een grafisch display. Hiermee wordt snel en zonder beschadigingen het vochtpercentage in de (houten) ondergrond gemeten tot een maximale diepte van 2 cm. De 11  meest gebruikte houtsoorten zijn eenvoudig met één toets te selecteren. Tevens is de D6 te gebruiken voor het maken van indicatieve metingen van zwaardere materialen, zoals beton en gipspleister. De meetsensor is aan de bovenzijde gepositioneerd wat het meten en lezen vergemakkelijkt. Het apparaat heeft een stevige stootvaste behuizing met rubber grip.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.