Coroplast

Coroplast PVC tape staat bekend om zijn uitstekende plakkracht en lange levensduur. De PVC isolatietape is toepasbaar voor alle normale isolatiewerkzaamheden in de elektrotechniek en zijn gemakkelijk corrigeerbaar.

Coroplast

Producten 1-9 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Coroplast tape

Vawa levert Coroplast tapes in verschillende materialen, breedtes en kleuren. De PVC tapes zijn toepasbaar voor alle normale isolatiewerkzaamheden in de elektrotechniek zoals omwikkelen, markeren, coderen en het repareren van beschadigde isolatie. De tapes kunnen ook gebruikt worden voor het bundelen van kabelbomen in de automobielindustrie. Dankzij ons brede aanbod tape Coroplast hebben wij voor elke klus de juiste Coroplast tape. Al deze tapes zijn UV-bestendig, isolerend en zelfdovend. 

Coroplast Alu tape

De Coroplast Alu tapes zijn ideaal voor het afdichten van kruispunten op met aluminium gelamineerde isolatiesystemen. Zo beschikt het tape ook over uitstekende water- en dampbarrière en is gemakkelijk aan te brengen bij lage temperaturen.

Coroplast isolatietape

Coroplast isolatietape is van hoge kwaliteit en daarnaast ook nog eens erg duurzaam. De tape is zo ontwikkeld dat hij beschikt over een innoverende lijmlaag en direct kleeft vanaf de rol. Hierdoor heeft u geen last van afval en is Coroplast tape ook nog eens gemakkelijk corrigeerbaar en is het afdichten, isoleren, beschermen en absorberen van schokken geen enkel probleem. Daarnaast worden de producten op een zo’n duurzaam mogelijke manier geproduceerd. Hierbij wordt gekeken naar de efficiëntie van processen en wordt er zo minmogelijk materiaal verspilt.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.