Wienese klimmaterialen

Wienese klimmaterialen ontwerpt, produceert en verkoopt hoge kwaliteit aluminium ladders, trappen, rol- en vouwsteigers. 

Wienese klimmaterialen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Hoogwaardige productie klimmaterialen

Jean Wienese, de grondlegger van Wienese Klimmaterialen is in 1903 begonnen met het maken van professioneel klimmateriaal. De toen nog houten ladders, trappen en steigers waren van ongeëvenaarde kwaliteit. Door de gebruikte materialen, doordachte constructies en sublieme afwerking stond Wienese op eenzame hoogte. Wienese is uitgegroeid tot een allround leverancier van klimmaterialen speciaal voor de professional werkzaam in de schilderbranche, bouw, industrie en techniek. Het ruime assortiment bestaat o.a. uit ladders, trappen, rol- en vouwsteigers. Wij als Vawa zijn dus ook onwijs trots dat wij dealer van Wienese zijn. 

Klimmaterialen voor schilderwerk

Als je gaat schilderen en je wilt goed voor je schilderwerk staan? Dan is een goede trap, ladder of steiger erg belangrijk. Je staat dan toch het liefst op een goede betrouwbare ladder, trap of steiger. De klimmaterialen van Wienese zijn betrouwbaar, veilig en ergonomisch.

Uw veiligheid staat voorop

Alle ladders, trappen, rol- en vouwsteigers van Wienese voldoen aan alle gestelde wet- en regelgevingen. Ze voldoen aan de Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmateriaal, NEN 2484, EN 131, EN1004 en NEN-EN-ISO14122 conform de Arbo-regelgeving. De veiligheid voor de professional die iedere dag op bijvoorbeeld een ladder of een trap staat te werken, staat voor ons voorop. Dit komt tot uiting in het ontwerp en de materialen die wij gebruiken.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.