Condtrol

Condtrol meetinstrumenten zijn ideaal voor het snel en nauwkeurig meten tijdens uw werkzaamheden in de bouw. 

Condtrol

Producten 1-9 van 25

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Condtrol meetinstrumenten

Vawa biedt een ruim assortiment van Condtrol meetinstrumenten aan. Condtrol is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteitproducten zoals: afstandsmeters, kruislijnlasers, vochtmeters, laagdiktemeters en warmte camera’s.

Condtrol smart 40 laser afstandsmeter

De Condtrol Smart 40 laserafstandsmeter is een compacte en eenvoudig te gebruiken afstandsmeter voor het snel inmeten van veel klussen. Door verbeterde optiek, beter geschikt voor buitenmetingen. De compacte behuizing houdt prettig vast en is makkelijk mee te nemen.Het 3 regel zwart en wit LCD scherm laat zich onder alle omstandigheden goed aflezen en laat de laatste 2 meetwaarden en het resultaat duidelijk zien. Met hun zeer compacte afmeting zijn de laserinstrumenten van Condtrol makkelijk te hanteren en  eenvoudig op te bergen in broek-, borst- of jaszak en overal mee naar toe te nemen. De Condtrol Smart 40 is laser afstandmeter is een onmisbaar meetinstrument voor elke professional klusser.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.