Siliconenverwijderaar

Het verwijderen van siliconenkit kan een lastig klusje zijn. Dan kunt u het beste gebruik maken van siliconenkit verwijderaar. 

Siliconenverwijderaar

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kit verwijderen

Zijn je voegen aan het verkleuren of zie je zwarte vlekjes schimmel ontstaan in de badkamer of keuken? Dan wordt het tijd om uw kit vakkundig te verwijderen en voorzien van een nieuwe kitlaag. Ondanks dat siliconenkit van goede kwaliteit is en een lange levensduur heeft, moet je de kitlaag af en toe vervangen. Het verwijderen van kit kan een lastig klusje zijn zonder de juiste tools. Gelukkig heeft Vawa een ruim assortiment hulpmiddelen om een nieuwe duurzame en waterdichte afdichting te creëren. 

Oude kit verwijderen

Vooral het verwijderen van oude kit is een tijdrovend klusje. Zo is het noodzakelijk om de kit vakkundig te verwijderen zodat u geen tegels beschadigd. Het verwijderen van kit kan met een professioneel afbreekmes, glasschraper of voegfix afwerkspatel in combinatie met een cleaner. De meest eenvoudige methode is om de speciale Vawa voegfix afwerkspatel te gebruiken. De Vawa voegfix afwerkspatel heeft zowel een zachte schraper als een scherp mes en is voorzien van een anti-slip handgreep. De Vawa voegfix afwerkspatel is geschikt voor keuken, badkamer, muur, vloer, tegels en laat geen krassen achter. Daarnaast kan de Vawa voegfix afwerkspatel ook gebruik worden voor het openen van kitkokers. 

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.