Over Vawa

45 JAAR JONG

De heer Van Walderveen richtte Vawa Nederland B.V. op in 1976. Vawa is een moderne, service-gerichte handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment afdichtingsmaterialen. Denk hierbij aan kitten, PU schuimen, afdichtingsbanden, beglazingsmaterialen, glaslatten en nog heel veel meer. Tot de gevoerde producten en merken behoren onder andere het eigen label Vawa, alsmede de bekende A-merken zoals BostikZwaluw, Sika, Otto Chemie, Tremco Illbruck, Soudal, Gluske, Coroplast en Vito. Aan het verstrekken van adviezen wordt al 45 jaar veel aandacht besteed en Vawa ziet dit ook als een must dit te blijven doen voor haar afnemers.

A-MERKEN EN PRIVATE LABELS

Vawa heeft een breed en diep assortiment met meer dan 5.000 artikelen, een mix van A-merken en een sterk eigen Vawa label. Naast een grotere vraag naar A-merken zien wij een groeiende vraag naar producten onder private label met steeds meer kleine bestelhoeveelheden. Die flexibiliteit is belangrijk en die hebben wij dan ook. Juist om deze reden koopt Vawa ongeveer 95 procent bij de bron. Wilt u een product in uw eigen label? Dat is voor ons geen probleem en verzorgen wij graag voor u.

EEN DISTRIBUTIEPUNT GECOMBINEERD MET EEN ONLINE OMGEVING

Door professionalisering van onze logistieke processen en onze webshop zijn we nu niet alleen ijzersterk in het optimaal bedienen van de regionale markt, maar kunnen we binnen heel Nederland óók de volgende dag leveren. Wij zijn gevestigd in een modern pand aan de Energieweg in Barneveld. Binnen twee minuten rijden van de afslag van de A1 en de A30 zijn we goed bereikbaar voor iedereen in de regio Barneveld. Hierdoor komen veel regionale aannemers en ZZP’ers naar ons afhaalcentrum, zodat zij direct de spullen voor een klus beschikbaar hebben. Hebben we het niet? Dan regelen we het voor u. Naast deze afhaal service hebben wij ook een eigen bezorgdienst die binnen een straal van 30 km van Barneveld in de meeste gevallen dezelfde dag nog komt leveren, maar in ieder geval de volgende dag, mits vóór 14:00 uur besteld.


Wij zien u graag in onze vestiging.
Vawa, meer dan kit!