Klantenservice

Heeft u hulp nodig? De klantenservice van Vawa staat voor u klaar. Wij zijn van maandag tot en met donderdag te bereiken van 08.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 tot 16:00 uur. Of het nu om een vraag, probleem of suggestie gaat, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en denken met u mee. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Telefoon: +31 0342-491004
Mail: webshop@vawa.nl

VEELGESTELDE VRAGEN

Heeft u onze veelgestelde vragen pagina al bekeken? Wellicht staat uw vraag er bij. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u altijd met ons bellen of mailen.

LEVERING EN SERVICE

Vawa heeft een uitgebreid assortiment en levert topkwaliteit producten en materialen aan professionele glaszetters. Maar ook aannemers, schilders en andere vakmensen zijn bij Vawa aan het juiste adres. Wij willen u uiteraard de best mogelijke service bieden. Een snelle levering hoort daar natuurlijk bij. Bij Vawa geldt daarom vóór 14.00 uur besteld, is de volgende dag op de locatie van uw keuze. Wel zo fijn! Op deze manier kunt u snel aan de slag met elke klus.

Wij willen u er graag op wijzen dat voor maatwerk andere leveringstijden kunnen gelden (bijvoorbeeld ventilatie-, muur-, raamroosters en suskasten – levertijd circa vier weken). Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u wat de mogelijkheden en de levertijden zijn.