Kowo

Kowo is ideaal voor de professionele gebruiker / ZZP’er die (incidenteel) bezig is met het plaatsen van glaswerk. Voor elke beglazingsklus hebben wij een oplossing op maat.

Kowo

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Kowo kleinverpakking

De Kowo productlijn is ideaal voor de professionele gebruiker / ZZP’er die (incidenteel) bezig is met het plaatsen van glas. Zo biedt Vawa een ruim assortiment aan in een handige milieu bewuste kleinverpakking. 

Kowo glasreiniger

Het Kowo assortiment bestaat uit complete sets voor de (klein)verbruiker, maar ook afzonderlijke verpakkingen van verschillende beglazingsmaterialen voor de zzp’er. Kowo glasreiniger is een uitstekende universele schuimreiniger welke gebruikt kan worden voor het reinigen van spiegels, ramen, autoruiten, tegels en keukenapparatuur. 

Kowo assortiment

Het Kowo assortiment voldoet aan de NPR-3577 beglazingsnorm. Voor elke gangbare beglazingsklus hebben wij een oplossing. Het concept leent zich perfect voor glasmontage, het vervangen van enkel glas naar dubbel glas, het stellen van kozijnen, vervangen van glaslatten bij houtrotreparaties, het monteren van kruisroedes op glas, enz.

Daarnaast is het Kowo assortiment gegarandeerd 100% vrij van plastic verpakkingsmateriaal. Hiermee is het Kowo assortiment minder belastend zowel voor het milieu als voor de klant die niet hoeft na te denken over het scheiden van afval en het afvoeren daarvan op de klus. Onze Kowo verpakkingen zijn namelijk gemaakt van gerecycled karton en zijn volledig plasticvrij.

Het Kowo assortiment is te herkennen aan de handige klein-verpakkingen, voorzien van een duidelijke en beknopte handleiding. Handig voor de klant die liever niet meer koopt dan hij nodig heeft. Handig voor u, als leverancier, want het enige wat nodig is, is één verpakkingseenheid met één artikelnummer en één prijs.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.