Glasgereedschap

Glasgereedschap is essentieel voor het bewerken en zetten van glas. Met het juiste glasgereedschap wordt de klus een stuk eenvoudiger.

 

Glasgereedschap

Producten 1-9 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Glaszuiger

Om werkzaamheden met glas zo veilig mogelijk uit te voeren hebben wij een breed assortiment glasdragers die een uitstekende hechting op glas hebben en zorgen voor een comfortabele en veilige grip tijdens het tillen. Wij hebben zowel 1, 2 als 3-naps glaszuigers die allemaal hun eigen draagvermogen hebben. Onze pompzuigers zijn geschikt voor het transporteren van vlakke en gasdichte oppervlakken zoals: glas, metaal, kunststof, gelakt hout en marmer. De vacuümpomp beschikt over een duurzame metalen pomp en een stabiele handgreep.

Glaslichter

De glaslichter wordt gebruikt om een ruit in het kozijn te plaatsen en te stellen. De lepel is geribd, zodat het glas niet afschuift en er een minimale kans op beschadiging is. De glaslichter kan ook worden toegepast bij dubbelglas en voor het monteren van deuren en kozijnen.

Glassnijder & afsteekmessen

Met de glassnijder als hulpmiddel maakt u een kras op de te snijden lijn door het wieltje met druk over het glas te bewegen. Vervolgens kunt u het glas recht langs de aangebrachte lijn afbreken. De glassnijder is voorzien van een houten handvat en een carbide wieltje. Het is van belang dat de wieltjes niet heen en weer kunnen schuiven in de houder. Als dit wel het geval is, dan is de kans op een rechte glassnede erg klein. Met onze afsteekmessen is het loswrikken van glaslatten geen enkel probleem. 

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.