Purschuim

Professioneel purschuim dat geschikt is voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, naden en kieren.

Purschuim

Producten 1-9 van 17

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Meer voordeel

Ontvang direct korting op alles in ons assortiment.

Wees er snel bij!

Purschuim kopen?

Heeft u purschuim nodig voor het isoleren of afdichten van naden en kieren? Vawa beschikt over een ruim assortiment purschuimen die geschikt zijn voor elke klus. Het PU schuim staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en is op verschillende ondergronden toepasbaar (steen, beton, PVC, pleisterwerk, metselwerk en hout). Ons assortiment bestaat uit onze eigen merk Vawa Purfect, Tremco Illbruck en Den Braven. Op plekken waar beweging tussen bouwmaterialen blijvend is, kan deze duurzaam worden opgevangen met wat zachter en meer flexibel purschuim. Uiteraard vindt u bij Vawa ook professionele purpistolen die uitermate gebruiksvriendelijk zijn.

Purschuim verwijderen

Het verwijderen van purschuim kan een lastig klusje zijn. Gelukkig beschikken wij over purschuim reinigers. Als het purschuim nog niet volledig uitgehard is kunt u het verwijderen purschuim. Let op: uitgehard purschuim verwijderen kan alleen met behulp van een mechanisch apparaat.

Isoleren met purschuim

Isoleren met purschuim is heel gemakkelijk. Je spuit het schuim op de gewenste plek, het schuim zet uit en doet als het droog is zijn werk. PU schuim heeft een gesloten celstructuur en neemt daardoor geen water op. Een groot verschil met pur-schuim dat een open celstructuur heeft. Of het dus gaat om geluidsisolatie of warmte-isolatie, alle schuimen beschikken voor deze uiteenlopende toepassingen over speciale eigenschappen. Met onze Purfect bussen haalt u meer meters opbrengst in vergelijking met een standaard bus.

Vawa biedt deskundig advies

Twijfelt u ergens over? Of heeft u nog vragen over een product? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u verder.