Nieuws & Acties

Gepost op

Zomersluiting Vawa

Van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 9 augustus 2019 is Vawa gesloten i.v.m. de zomersluiting. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en zullen wij niet reageren op de mail. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer aanwezig en zullen alle openstaande mails zo snel mogelijk beantwoord worden.

Wij wensen u een prettige zomer toe!

Gepost op

VAWA helpt bij het gebruik van Zwaluw Monustop

VAWA voorziet klanten graag van deskundig advies, dat is geen nieuws. Wat wel nieuw is, is de Gebruikshandleiding Zwaluw Monustop.

In samenwerking met Schildersbedrijf Henk van den Brand V.O.F. hebben wij een gebruikshandleiding samengesteld, waardoor het gebruik van Zwaluw Monustop nog gemakkelijker wordt. In vijf eenvoudige stappen wordt het gebruik van dit product toegelicht.

Zwaluw Monustop is een stopverf vervanger op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Gepost op

Gratis vlieger bij aanschaf van 12 kokers hybriden* of 12 blikken schuim**

STIJG TOT GROTE HOOGTE met deze leuke actie van Den Braven!

Je ontvangt nu een gratis vlieger bij aanschaf van 12 kokers hybriden* of 12 blikken schuim**

Matrasvlieger met twee hendels

Zonder balijnen

Verpakt in handig draagzakje

Afmeting vlieger: 120 x 55 cm

Laat de stuntvlieger in je naar boven komen!

Verder lezen Gratis vlieger bij aanschaf van 12 kokers hybriden* of 12 blikken schuim**

Gepost op

NIEUW! Woodcap Tools HF 74 freesmachine

VAWA introduceert dit seizoen de Woodcap Tools HF 74 freesmachine. Een zeer complete freesmachine die wordt geleverd in een koffer met een set frezen en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een veiligheidsbril, stofkap met ventiel (FFP2) en oorpluggen.

De krachtige 750 Watt motor van de Woodcap Tools HF 74 is regelbaar van 10.000 toeren tot 30.000 toeren. Hierdoor is de freesmachine geschikt voor het grove werk, maar ook voor het schoonfrezen van naden, scheuren en openstaande verbindingen in houten geveltimmerwerk.

De freesmachine is aan de voorkant voorzien van een ergonomische en comfortabele rubberen grip.  Standaard 2 jaar Garantie en CE markering.

De Woodcap Tools HF-74 is nu verkrijgbaar voor de speciale bruto introductieprijs van €229,-. Vraag naar de voorwaarden. Deze actie loopt van 17 april 2019 t/m 31 juli 2019.