Nieuws & Acties

Gepost op

Zomersluiting Vawa

Van maandag 2 augustus tot en met vrijdag 6 augustus 2021 is Vawa gesloten i.v.m. de zomersluiting. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en zullen wij niet reageren op de mail. Vanaf maandag 9 augustus zijn we weer aanwezig en zullen alle openstaande mails zo snel mogelijk beantwoord worden.

Wij wensen u een prettige zomer toe!

Gepost op

Zomersluiting Vawa

Van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 9 augustus 2019 is Vawa gesloten i.v.m. de zomersluiting. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en zullen wij niet reageren op de mail. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer aanwezig en zullen alle openstaande mails zo snel mogelijk beantwoord worden.

Wij wensen u een prettige zomer toe!

Gepost op

VAWA helpt bij het gebruik van Zwaluw Monustop

VAWA voorziet klanten graag van deskundig advies, dat is geen nieuws. Wat wel nieuw is, is de Gebruikshandleiding Zwaluw Monustop.

In samenwerking met Schildersbedrijf Henk van den Brand V.O.F. hebben wij een gebruikshandleiding samengesteld, waardoor het gebruik van Zwaluw Monustop nog gemakkelijker wordt. In vijf eenvoudige stappen wordt het gebruik van dit product toegelicht.

Zwaluw Monustop is een stopverf vervanger op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.